Tájékoztatás

2018. május 14-én megalakult a DE Aktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet azzal a céllal, hogy „a Debreceni Egyetem nyugállományba vonult munkavállalói és más nyugdíjasok számára – részben a Debreceni Egyetemmel, a Debreceni Egyetem többségi tulajdonában álló gazdasági társaságokkal együttműködve és részükére szolgáltatásokat nyújtva – foglalkoztatást biztosítson, és a tagok gazdasági és szociális helyzetét előmozdítsa.”

A Debreceni Egyetem és a Szövetkezet  a fenti cél megvalósítására szolgáltatási keretszerződést kötött  a DE Aktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet által a Debreceni Egyetem mint harmadik félnek nyújtott külső szolgáltatás ellátására. Ezzel lehetővé vált, hogy a Debreceni Egyetem szervezeti egységei a Szövetkezeten keresztül nyugdíjas személyeket foglalkoztassanak.

A Szövetkezet nemcsak a Debreceni Egyetem számára nyújt szolgáltatást, hanem minden olyan vállalkozás számára is, akik nyugdíjas személyeket kívánnak foglalkoztatni.

Frissítés dátuma: 2018.10.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.